Samenwerking SECTORFONDSEN

ERGOTEAM werkt samen met diverse sectorfondsen, waardoor bedrijven geheel of gedeeltelijk de kost van de opleidingen ken recupereren.


FONDS VOOR VAKOPLEIDING IN DE BOUW - FVB

Ergoteam is een door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijverheid (FVB) erkend opleidingscentrum. Dit betekent dat de opleidingskost (voor door het FVB erkende opleidngen) voor arbeiders PC 124* gedeeltelijk terugbetaald wordt door het FVB. Bovendien betaalt het FVB een deel van de loonkost van deze arbeiders terug aan de werkgever (15 €/u voor arbeiders < 45 jaar en 18 €/u voor arbeiders >= 45 jaar). Deze voorwaarden gelden tot 31/08/2009
* PC 124 = Paritair Comité 124 (Bouw)

Bijkomende informatie kan je terugvinden door hier te klikken.  U kan uw aanvraag richten aan FVB met dit formulier (excel document te downloaden).

 

VORMELEK

Vormelek peilt continu naar de opleidingsbehoeften van de bedrijven uit de electrotechnische sector en probeert hierop een passend antwoord te formuleren. Zij waakt permanent over de bijscholing van de arbeiders uit de sector.
Er worden stimuli uitgewerkt om de integratie van vakmensen in de sector te bevorderen en om ernstige opleidingsinspanningen te ondersteunen. Bovendien worden de Vormelek-opleidingen gratis aangeboden aan bedrijven die arbeiders uit de sector PSC 149.01 tewerkstellen.