Partners    -    Erkenningen  (*zie onderaan)

Om een optimale dienstverlening te garanderen, werkt ERGOTEAM samen met diverse partners in verschillende deelterreinen. U treft ze hieronder met een link en kan langs deze weg ook met onze partners kennismaken.

            http://www.veto-bvba.be

    ​                      http://www.rispro.eu

        http://www.euromat.be/nl/home

 

     http://www.veiligheidsopleiders.be  

       http://www.metra.be

 ​ 

         ​   http://www.eventor.eu

 

                ​ Sociaal Fonds ouderenzorg : www.fe-bi.org/nl/ouderenzorg/vorming

 

Sinds 1986 zijn wij actief op het gebied van veiligheidstrainingen en opleidingen, oorspronkelijk uitsluitend in de gezondheidssector en sedert 1998 ook in de industriële en andere sectoren.

Jarenlange ervaring in combinatie met permanente opvolging van de evoluties op de markt, het luisteren naar specifieke behoeften van het bedrijf, laten ons toe trainingen op maat te organiseren, dewelke voldoen aan uw meest specifieke eisen.  Bovendien streven wij dat u een optimaal resultaat kan halen uit de organisatie van uw opleidingen.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening en trainingen te verzekeren heeft Ergoteam samenwerkingsakkoorden gesloten met diverse partners, waarbij we samen zoeken naar optimale en vooral praktijkgerichte voorbereiding van de werknemers.

Dit laat ons toe een zeer uitgebreid gamma van trainingen aan te beiden die u kan raadplegen op onze website (zie http://www.ergoteam.be/index.cfm?Id=14 )

 

 

Erkenningen en samenwerkingsovereenkomsten.

                                                                     

        http://www.agentschapondernemen.be/event/kmo-portefeuille-20          http://werk.belgië.be/home.aspx

 

                                                                                                                                                ​

 

http://www.qfor.org/welcome.php?txtlang=nl        http://www.esf-agentschap.be/         http://fvb.constructiv.be/          http://www.vormelek-formelec.be/

 

 

       ​